La sala de nunți a deputatului Eusebiu Pistru e chef mare. Cum săptămâna bună se cunoaște de… miercuri, iaca e chef mare, destrăbălare organizată în cinstea, onoarea și fecioria echipei UTA. Echipă a cărei jucători se plâng că nu au bani nici măcar să se p… în centru. Dar de chef au bani. Că doar CMCA – cultura și sportul de la municipiu și CCJA – cultura și sportul de la județ au aprobat finanțări serioase către asociațiile și fundațiile lui Șoani Meszar, managerul de la UTA.

Unii spun că deputatul Pistru ar fi sponsorul chefului. Alții spun că acei care și-au achiziționat abonamente pentru noul sezon suportă cheltuiala, că doar au plătit abonamentele. Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie credem că nu este important cine și din ce bani se plătește cheful, ci de ce trebuia organizat. Să nu își piardă cumva jucătorii forma care i-a „consacrat”?

Cum dracu’ să nu te întrebi ce motiv de chef are UTA? Când nu se știe nici acum pe ce teren va juca din toamnă, echipa. Pe UTA, poate peste vreo doi, trei ani când se vor finaliza lucrările. Pe Motorul… cine știe? Dar, dacă e chef, chef să fie.

Haida UTA, măcar la chef să fim printre primii.

P. OLI

2 COMENTARII

Comments are closed.