Stimați tovarăși și pretini, comuniști mai mari și mai vigani decât ei, s-a înfoiat rânza în „eminențele” impuse politic, vremelnic, la cârma Direcției Județene de Tineret și Sport Arad. Nu neapărat în a actualului director, care încă nu s-a „exteriorizat” (că încă nici nu știe cu ce se mănâncă foncția pe care a fost pus), însă îl așteptăm să facă anumite precizări, ca să nu zicem mai pe șleau lămuriri! Că cum, că ce treabă avem noi cu sala de sport Victoria, că cum și că ce dacă plouă în ea… Că cum și că cine ne-a spus și ne-a pus (chipurile) să scriem despre așa ceva. Întrebări de oameni mici, slugi nemernice, politic impuse – așa cum am mai zis.

Stimați tovarăși de la DJTS Arad, „sugători” de bani publici, ce trăiți pe spatele contribuabililor – și aici facem referire mai ales la cei care s-au perindat pe acolo, prin diverse funcții – de ce nu faceți public numele firmei care a câștigat licitația de „spoire”, de cârpire a acoperișului de la Sala Sporturilor din Arad? De ce nu faceți publică valoarea contractului (faza cu „uită-te pe net să afli suma”  ține la fraieri) și, mai ales, de ce nu spuneți arădenilor cine a semnat RECEPȚIA LUCRĂRII? Lucrarea finalizată, după cum am aflat și noi, comuniștii de la Flacăra roșie, la sfârșitul anului trecut. O lucrare de miliarde de lei vechi care a ținut câteva luni… haideți să fim serioși!

Oare instituțiile abilitate ale statului ce fac? Nu le amintim acum, că sunt prea multe. Joacă tenis, fotbal de sală pe acolo… Dar, dacă tot s-a deschis cutia Pandorei haideți să mergem până la capăt. Cu tot cu politica voastră, că șefii voștri care, întâmplarea face, sunt acum la guvernare. Dar, doară n-or fi veci…

Dr. Menghele, tovarăș cu Butelia

P.S. Ar fi semnat și domnucul Covaci, dar a fost ocupat cu altele.

Foto: internet (aradon)