La sfârșitul săptămânii trecute, Viorica Dăncilă a făcut o vizită la Arad, la invitația organizației județene a PSD. Adică, a deputaților Dorel Căprar și Florin Tripa, și a lui Mihai Fifor, senatorul oltean de Arad, badigardul fostului premier Veorica, și șef în mai multe ministere (chiar dacă pentru scurt timp). Că ce și că cum a căutat Veorica la Arad, cu câteva zile înainte să-i pice guvernul cu totul, dracu știe. Dar, o plimbare la timpul ei, mai ales când te invită Fifor…

Atâta i-o fi învățat Dăncilă pe șefii PSD Arad (dar despre ce… nu știm) că i-o prostit de tot de cap. Altfel cum se poate explica gestul penibil, cel de la finalul vizitei când aceștia s-au gândit să o cadorisească pe fostul premier Veorica cu o sabie de samurai. Să-și facă seppuku, băgăm sama, că la București, cu avionul nu o putut-o duce că nu e voie. Sau, mai știi, poate pentru ea o fi fost voie sau o fi legat-o Căprar de coada avionului (lucru care nu ar fi exclus la câtă inspirație are).

Că a râs toată țara de ca cadoul tradițional arădean (cu ghilimelele de rigoare) pe care l-a primit doamna Dăncilă la Arad, asta e altă poveste. A ieșit PSD Arad din nou în față, a ieșit. Nu-i bai că s-a făcut iar de rușine. La câtă valoare au șefii de aici.

B.P.