În februarie 2006, Gheorghe Falcă se pregătea deja, teoretic vorbind și la nivel declarativ, să asigure paza în Cetatea Aradului cu ajutorul gardienilor publici. Astăzi, el și Bibarț joacă șotron săptămânal, contrazicându-se pe tema apartenenței sau nu a Cetății la patrimoniul primăriei. Bun, arădenii știu adevărul, lucrurile sunt limpezi, ele au fost clarificate definitiv de către senatorul Mihai Fifor cu explicații complete și documente. Cetatea Aradului este în patrimoniul primăriei Arad din 2010 prin Hotărârea de guvern 1100/2010 !

Falcă se face că uită că în acel februarie 2006 CLM Arad a votat o hotărâre de trecere a Cetății în patrimoniul civil, act care urma să fie înaintat Ministerului Apărării Naționale, cu obligațiile de rigoare din partea Primăriei Arad.
Presa vremii scria : „Primăria are la dispoziție, pentru a-și onora aceasta obligație, un termen de doar doi ani de la semnarea protocolului, iar consilierii și-au facut deja griji legate de existența unor planuri bune la momentul în care imobilul va reveni cu adevarat arădenilor. Primarul Gheorghe Falcă s-a aratat încrezător în cele doua proiecte elaborate deja pe aceasta tema, susținand că ele trebuie doar cizelate pe ici, pe colo.”

Unde sunt proiectele acelea ? Au trecut 14 ani și al nostru Falcă nu a mișcat un deget, ba mai mult Bibarț i-a reluat subiectul de parcă ar suferi și acesta de amnezie. PSD, Fifor….. Atâta știu și pot acești indivizi ! Niciunul nu vorbește despre obligațiile neonorate față de Armată, Falcă sperând doar să găsească o portiţă, astfel încât să pună mâna, de fapt, pe cele 17 hectare de teren intravilan ale Unităţii Militare din Gai, ca să mai trântească vreun supermarket sau să îl dea vreunui tovarăş de business pentru vreun proiect imobiliar. Astfel îi mint pe arădeni de un deceniu și jumătate Falcă și complicii săi !

Ilie CHEȘA, consilier local PSD

1 COMENTARIU

Comments are closed.