Rar ne-a fost dat să vedem așa un slogan electoral mai tâmp decât al celor de la USR Arad, un partid de oportuniști și de no name-uri, în opinia noastră. Cică, Fără șpagă în Primăria Arad, transmite unul Vlad, ce se vrea primar al municipiului din partea adunăturii sus menționate.

Ni se transmite pe căi nebănuite, comuniste chiar, că Sergiu Vlad, cel care se vede deja primar al Aradului și fără șpagă în Primărie, este deputat de Arad. Ce a făcut în anii în care a fost reprezentantul arădenilor în Camera Deputaților, nu ne întrebați. Că dacă nici măcar noi, vechii comuniști nu știm, nu o să o știe arădeanul de rând, fie el chiar și userist.

Revenind, Sergiu Vlad ar trebui să spună răspicat de unde știe mnalui că se dă șpagă în Primărie? Că nu s-a văzut și nici auzit de vreun dosar penal sau plângere în acest sens în ultimii ani. Că s-a dat și se dă, toată lumea știe, însă tu, ca demnitar al statului român, plătit din banii românilor, să te ia gura pe dinainte și să arunci pe piață asemenea acuzație (dacă nu ai dovezi!) este de neconceput. Da, de fapt, ăștia sunt useriștii arădeni, îi ia gura pe dinainte, așa cum spuneam.

Dacă tot veni vorba de gură, noi am auzit, așa bătrâni și surzi cum suntem, că în USR Arad se dă ..UE la greu. Ei între ei își dau, așa, ca gradații. Că e adevărat sau nu, asta e alteceva. Noi am auzit, doar. Și o putem spune. Că doar nu suntem persoane publice, politicieni etc. plătiți din banii statului.

Deci, dacă fără șpagă la Primărie, atunci fără ..UE la USL Arad!

USR-asu 

P.S. Ce minte trebuie să ai să renunți la funcția de deputat pentru una prezumptivă de primar de comună mai răsărită, cum e Aradul? Sau prognozează domnul Vlad că nu mai are nicio șansă la alegerile parlamentare din toamnă…

Foto: specialarad