După ce a făcut curăţenie generală pe internet, adică a încercat să şteargă definitiv urmele penibilei prestaţii de alcoolic sadea pe care a avut-o în emisiunea lui Ghilea de la TV Arad, falcă cel încă primarul Aradului le pregăteşte o altă lovitură concetăţenilor noştri. Concret, penalul penibil alcoolic drogat de beţia puterii (să fim bine înţeleşi, să nu vă gândiţi la alcooale sau la alte substanţe interzise!) Jitză Falcă vrea să bage mâna şi mai adânc în jebul şi aşa secătuit al arădeanului de rând. Şi să mărească, după cum au constatat, pasiv şi fără vlagă, şi cei de la PSD-ul din Arad condus (încă) de Dorel Căprar, tariful la transportul în comun cu 50 la sută!!!! Ce-i pentru Falcă 50%, atâta vreme cât nu are în Arad o opoziţie serioasă, ci doar de decor. Kaka maka.

După ce a mai feştit nişte sute de locuri de parcare, operaţiune în urma căreia RECONS SA (falimentara firmă aflată în subordinea Primăriei şi administratoarea parcărilor din municipiu) va urma să încaseze miliarde de lei vechi, o altă societate (care lucrează şi ea în pierdere) aflată în subordinea Primăriei lui Falcă va beneficia de bani în plus. Bani luaţi, aşa cum am mai spus, din buzunarul arădenilor, în urma scumpirii beletelor de tramvai şi autobuz!

Că nu mai are Falcă bani de băut, pardon cheltuit o mai zice şi faptul că Direcţia Fiscală a Primăriei a trecut la somaţii scrise către cetăţenii Aradului care nu şi-au achitat încă impozitele şi taxele. Dări care sunt în grafic, anul fiscal urmând a se încheia la 31 decembrie 2017. Şi dacă nici după acea dată omul nu are bani să-şi plătească impozitele şi taxele locale, pe terenuri, case, maşini etc. doar atunci intră la penalităţi. Deci, care e problema?

Problema, marea problemă (una dintre ele) este cea a lui Falcă kare nu mai are bani la bugetul din care s-a înfruptat atâta amar de vreme după cum l-a tăiat capul (sau capătul). A cheltuit cam tot ce se putea cheltui pe acest palier şi falimentul bate la uşă. De unde mai plăteşte individul care s-a făcut mai nou frate şi cu Baachus (că cu dracul s-a făcut atunci când interesul l-a purtat şi pe la fraţii pocăiţi), bani să-şi plătească clientela politică aflată, de exemplu, prin diverse consilii de administraţie ale instituţiilor din subordinea sa etc.

Jitză, băgăm sama că se cam apropie data scadenţei şi belirea belengherului. Ţi-o spun komuniştii care te cunosc mai bine decât te cunoşti tu şi care ştiu câte prune ai şi ai avut în… straiţa de nailon cu care ai venit la Arad. Că pe pesediştii de acum, de conjunctura lui Căprar, îi poţi prosti, dar mulţi dintre arădeni nu mai „e” proşti. Vezi tu. Să nu zici (la vorbitor) că nu ţi-am spus.

C.T.Pleaznă 

(P)

1 COMENTARIU

Comments are closed.