Stimați tovarăși și prieteni, ăia de l-au făcut pe Băsescu din nou președinte în 2009, în frunte cu fostul șef al SPP Dumitru Iliescu (cel care a făcut public zilele trecute că alegerile prezidențiale din 2009 au fost fraudate) au dat-o-n bară urât de tot! Și asta pentru că urmează să fie anchetați de către Fifor și Căprar. Mihai Fifor, senator PSD de Arad, a fost numit președintele Comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, comisie din care fac parte mai mulți deputați și senatori printre ei și deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad și, totodată președintele Comisiei de apărare din Camera Deputaților! Deci, nu oricine.

Ancheta în sine nu ar trebui, zicem noi, să dea naștere la cine știe ce frisoane, dar nu se știe în ce fel va face ancheta Dorel Căprar, care a absolvit cursurile… de judo la negru. Adică, are centura neagră. A sărit peste aia maro, pe care a cedat-o celor de la PNL, pardon, de la PDL, fiind mai potrivită pentru situația în care se află partidul.

Ei, stimați tovarăși și pretini, stăm cu sufletul la gură să vedem ce vor descoperi cei doi arădeni anchetatori în legătură cu alegerile prezidențiale din 2009. Noi zicem că va fi un mare fâs, că doar nu vor cuteza Fifor, Căprar și ceilalți din Comisie să concluzioneze că Dracnea a pus Bombonica pe coliva lui Geoană, de comun acord cu acesta, pentru ca Băsăul să meargă mai departe în fruntea statului. Fiindcă era singurul capabil să pună batista pe țambalul justiției române în legătură cu dosarele grele deținute de către Kovesi și Morar.

Păi, stimați tovarăși, cine garanta că dosarele alea vor rămâne la fioc, vorba lui Caragea, întru veșnică nefolosință?

P.S. Pentru o mai corectă informare studiați CV-urile membrilor Comisiei de anchetă.

AnKetonalul de serviciu​​