Căprar, (încă) președintele PSD Arad, acest veritabil Doooorel de Arad, și-a început campania alerectorală. Că numai mâine nu-i poimâine și vin alegerile generale în organizația județeană (în 8 februarie, parcă). Și s-a pus pe treabă, ca pe aia pe care a făcut-o în ultimii ani de când se face că reprezintă Aradul în Parlamentul României. Kaka del maka, adicătelea.

Căprar, posesor a câtorva dosare penale (cel puțin două, din câte ști noi) a început să-și adune cei circa 50 de membri pe care PSD Arad îi mai are și să-i mobilizeze, așa cum am mai zis, în vederea alegerilor județene. Obișnuit cu manevre oculte de culise, Dooorel și-a dat seama că îi suflă cineva, un contracandidat, adică, în ceafă, și s-a gândit să împrumute alegători de la alte… echipe. Nu să-i transfere, că pentru aia îți trebuie bani, și cum DNA-ul e cu ochii pe tine… iar scroafa e ca moartă în coteț. Și s-a dat la împrumutat de ridicători de mână, de la PNL, ALDE, UDMR, USL, PLUS etc. Care să vină, să umple sala și să-l voteze pentru încă un mandat. Și, cu bătaie lungă pentru un nou post de defutat de Arad (cât de proști și răbdători mai pot fi arădenii?). A, era să uităm de voturile simpatizanților lumii interlope arădene, cum s-a mai întâmplat și cu prilejul altor alegeri.

Din păcate, tot acest circ pus la cale de un semidoct, ajuns accidental pe o așa funcție, face rău Aradului și arădenilor. Falcă și gașca lui de suflători în drâmbă nu are nicio opoziție, care să ducă orașul și județul la un progres real. Dimpotrivă! Uitați-vă la Oradea, Timișoara, Sibiu, Cluj etc. Aradul a ajuns o comună mai răsărită. Și asta și cu ajutorul neprecupețit al unui om de teapa lui Căprar Dooorel.

Tot înainte, mândrii pesediști (și cei care veți imprumutați, să nu zicem cumpărați, pe o perioadă determinată)! Și, vorba aia, cu brațe de oțel să culegem mușățăl.

Soții TROACĂ