Stimați tovarăși pretini, cel puțin gura lumii așa grăiește. A celor cei care sunt în domeniu sau fini cunscători ai acestuia, adică al traficului și consumului de droguri în Arad.

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, am mai scris că, recent, unul dintre frații Ane-Maria Nyeki, Silvester a fost și este cercetat și reținut într-un dosar de trafic și consum de stupefiante. Că acum este în arest la domiciliu, am mai scris-o și pe asta (am publicat și poze cum se destrăbăla cu un alt element, aflați, poate, amândoi sub influența halucinogenelor – vezi foto din așa zisul arest la domiciliu), însă ce nu a scris este următoarea știre, aflată pe surse (că nu este deontologic să-ți destăinuiești sursele).

Zice-se că, acest Silvester (foto cu lovelele) a declarat în fața anchetatorilor că în mare parte drogurile au fost distribuite în special în spații deschise, unde era multă lume amatoare de astfel de plăceri bolnave. În speță la festivaluri etc. Dacă stăm bine și ne gândim, în Arad, printre cele câteva festivaluri consacrate, două sunt organizate – la vedere, de către deputatul PNL Glad Varga. Este vorba despre cel de la Aeroport, nu știm cum îi zice, și cel de pe o plajă de la Balta Ghioroc. Ambele, normal, estivale. Amu, dracu știe, dacă și pe acolo a fost piața de desfacere a clanului Nyeki, însă cu siguranță acest lucru, această operațiune nu se putea face fără știrea sau/și acordul organizatorului. În speță Glad Varga sau una din firmele sale.
Noi nu putem spune nici că așa e, nici că nu așa. Dar, dacă penalul de Silvester Nyeki, unul dintre frații Anei, a zis-o… noi o luăm ad litteram. Mai rămâne doar ca organele de cercetare (Poliție, DIICOT, Parchet) să afle dacă este adevărat sau nu. Sau le-o fi frică de demnitarul Glad Varga, de la PNL Arad?

Rămâne de văzut.

Muzikaș bacsi

https://flacara-rosie.ro/2018/02/15/anamaria-nyeki-popa-nu-mai-e-%cb%9dspeciala%cb%9d/

https://flacara-rosie.ro/2018/08/27/anamaria-nyeki-o-sarlatana/

https://flacara-rosie.ro/2019/09/07/articol-publicat-in-27-august-2018-flacara-rosie-anamaria-nyeki-popa-o-sarlatana/

https://flacara-rosie.ro/2019/10/18/nyeki-ana-maria-o-sarlatana-se-pare-ca-da/

https://flacara-rosie.ro/2019/11/28/i-s-au-terminat-banii-anei-maria-nyeki/

https://flacara-rosie.ro/2019/12/19/ana-maria-nyeki-o-sarlatana-pe-o-mana-cu-cionca-etc/

https://flacara-rosie.ro/2020/01/04/nyeki-s-stau-in-libertate-si-la-fac-pe-toate/

https://flacara-rosie.ro/2020/02/02/ana-maria-nyeki-victima-de-rasul/

https://flacara-rosie.ro/2020/02/20/nyeki-si-gasca/

https://flacara-rosie.ro/2020/03/07/ana-maria-nyeki-si-fifor-e-nebun-sau-numai-noi/

 

2 COMENTARII

  1. Ce mancator de cacat esti mecanicule Dubat, fratele lui Pistru, alt mecanic, unul a ajuns deputat altul ziarist, se vede nivelul la amandoi :)))

    • Anonim de cacat, nu iti asumi responsabilitatea, GUNOIULE!Ieși la interval dacă ai un dram de coițe. Papagalule cu spoiler

Comments are closed.